در شریعت اسلام فراگیری علوم مورد نیاز جامعه از قبیل علم طب واجب کفایی بوده و بر تمامی کسانی که توان و امکانات و زمینه تحصیل چنین علمی را دارند واجب است تا حد رفع نیاز، آن را فراگیرند و نیاز جامعه را برطرف کنند.

در دستورات اسلامی به بهداشت و امور پزشکی توجه خاصی مبذول شده و بهداشت از ارزش والایی برخوردار است تا جایی که «علم الابدان» در کنار «علم الادیان» قرار می‌گیرد چنانکه رسول‌خدا «صلی الله علیه وآله وسلم» فرمود: «العلم علمان: علم الابدان و علم الادیان.» (2)

از سویی بر بیماران واجب است در صورت ابتلا به امراضی که اگر به طبیب مراجعه نکنند ممکن است موجب هلاکت آنان و یا نقص عضو و یا قوه‌ای از قوای جسمانی آنان گردد، به طبیب مراجعه و خود را معالجه کنند و حق تعلل و کوتاهی را ندارند. دلیل این مطلب، حدیث: لا ضرر و لاضرار.» (3) و آیه: «و لا تلقوا بایدیکم الی التهلکه» (بقره / 195) و احادیثی دیگر از قبیل: «تداووا فان الذی انزل الداء انزل الدواء.» و «ان موسی علیه السلام مرض فعاده بنو اسرائیل و وصفواها له دواء فامتنع منه، فاوحی الله الیه ان الله یامره بذلک و الا لم یشغه» (4) و روایاتی دیگر که نیاز به نقل همه آنها نیست.


پورتال جامع صبا

دانلود رایگان مقاله در مورد آرامش و نيازها

دانلود رایگان مقاله در مورد آشنايي با مشاوره خانواده

مقاله در مورد شیوع افسردگی در بین 13 تا 19 ساله ها

مقاله در مورد روانشناسی اسلامی یا علم النفس چیست؟

دانلود رایگان مقاله در مورد بتن غلتکی

دانلود رایگان مقاله در مورد بتن ضد آب

دانلود رایگان مقاله در مورد بتن خود تراكم

» ,طبیب ,واجب ,علم ,الله ,لا ,طبیب مراجعه ,به طبیب ,است تا ,نیاز جامعه ,از قبیل

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شیده کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. بهترین هدیه برای عشقم journeyiran هر چی که بخوای مطالب اینترنتی روایت عاشورا مشاوره تحصیلی(تیزهوشان،نمونه) خوشمزه ترین مزه ها سینما اچ دی plantiworld